Vigtigheden af den ‘udtrykkende kraft’

I sidste uge havde jeg besøg af en kvinde, der ikke forfulgte sit kald. Det havde alvorlige konsekvenser for hendes venstre fortand i overmunden (1’eren). Allerede som 7-årig havde hun slået tanden, så den var presset op i knoglen. Den havde en alen lang historie med reparationer og var endt med at blive trukket ud. I dag er den erstattet af et implantat, som hun er ved at miste. Det er på høje tid, at lytte til dens budskab.

1’eren omhandler den ’udtrykkende kraft’ (alt hvad vi udtrykker, verbalt og fysisk) og vi gik på opdagelse i, hvad det er hun ikke udtrykker. Som 6-årig havde hun en ud-af-kroppen oplevelse, hvor hun mødte Jesus og hun så, hvad der var på den ’anden side’. Kun skønhed og ingen angst. Hvor hun før var bange for at dø, slap hun prompte den frygt.

Hun fortalte sin mor om oplevelsen, men den blev afvist som den rene fantasi. Hendes mor kunne ikke anerkende den og den blev naturligt nok, gemt langt væk.

Vi får ikke den slags oplevelser, uden der er en årsag til det. Min klient mente det bare var for hendes egen skyld og for at gøre hende til et spirituelt søgende menneske.  Hun havde kun udtrykt bevidstheden to gange, hvor hun havde givet sine børnebørn ro. De havde begge en angst for at dø, da de var omkring seks år og da hun havde fortalt om sin oplevelse, gjorde det en afgørende forskel. Hun havde overvejet at bringe den ro videre til dødsangste mennesker, men som hun sagde: ”Det er jo formålsløst!”

Formålsløst?? Hvis det nu er det, hun er kommet for at formidle, er det aldrig formålsløst. Hun skal bare finde det rigtige sted, at udbrede sin viden. Et sted, hvor der er et formål.

Lige præcis følelsen af ’formålsløs’ definerer, hvorfor hun mister sin venstre 1’er. Fordi den ikke har noget formål. Hun har besluttet, at hun ikke skal bruge den ’udtrykkende kraft’ og så er tanden overflødig. Naturen skiller sig af med overflødige ting.  Det er der intet nyt i.

Hun har en mission og det er på høje tid, at hun træder ind i den. Når vi har en værdifuld viden, har vi en forpligtelse til at bringe den ud i verden.

IMG_1848 (2)