Hvad fortæller tænderne?

Lyt til dine tænder

Har du et konkret problem, fx en rodbetændelse, paradentose, en tand, der gør ondt uden årsag? Eller er du usikker omkring en skitseret behandling? Ønsker du bare en uvildig vurdering af din tandstatus? Der kan være mange årsager til at søge min hjælp. Jeg hjælper gerne med det hele.

Jeg 'læser' dine tænder. Ud fra tandstillingen ser jeg din personlighed og dine styrker. Små hakker, misfarvninger, karies eller andre symptomer/sygdomme, viser dine frustrationer og udfordringer.

Via min viden om tænder og tandsygdomme og via min intuition, guider jeg dig til større forståelse af de underliggende faktorer. Hvilke gamle mønstre og traumer, der stadig har indflydelse på dig og som du med fordel kan transformere.

Når tænderne 'snakker', skal vi opfatte dem som en god ven, der giver os venlig og ærlig information om uhensigtsmæssig opførsel.

Da al sygdom kommer indefra, kan den kun kureres indefra. Paradentose forsvinder, når ejermanden ændrer adfærd eller tilgang til den udfordring, der i første omgang udløste sygdommen. Tandkødsbetændelse forsvinder nærmest fra det ene øjeblik til det andet. Smerter i tænder stopper, når budskabet er forstået.

Når årsagen er forstået, giver vi tænderne en mulighed for at helbrede sig selv.

Hvordan?

En spirituel undersøgelse foregår ud fra fotos af dine tænder. Kommer du hos mig, fotograferer jeg dine tænder. Foretrækker du Skype eller telefonkonsultation, tager du selv billeder af tænderne og sender på mail. Røntgenbilleder eller andet relevant materiale fra dine seneste tandlægebesøg, er et godt supplement, men ikke livsnødvendigt.

 

Du er velkommen til at optage samtalen.

Charlotte Christensen 004

Ring på 20872220 og få den tid, der passer dig bedst!

Tændernes livsområder

Tale er guld_oversigtskort_2

Den følelsesmæssige årsag til tandsygdommene

Tale er guld_oversigtskort_1